Aktualitás

 

Kitüntetésben részesült a HPH vezérigazgatója

A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét vehette át Dr. Feller Antal, a Hungaropharma Zrt. vezérigazgatója.

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesült Dr. Feller Antal a magyar egészségügy, illetve a gyógyszerészet területén végzett több évtizedes, kimagasló színvonalú munkája, valamint hazánk biztonságos gyógyszerellátásában vállalt szerepe elismeréseként.

Dr. Feller Antal, a Hungaropharma Zrt. vezérigazgatója Prof. Dr. Kásler Miklóstól, az emberi erőforrások miniszterétől vehette át kitüntetését a nemzeti ünnep alkalmából. A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével a szakember több évtizedes, kimagasló színvonalú munkáját, hazánk biztonságos gyógyszerellátásában vállalt szerepét és a koronavírus elleni védekezésben végzett példaértékű tevékenységét méltatták.

A tavalyi esztendő során, a világméretű oltási kampányban jelentős szerepet vállaltak az extrém szállítási és tárolási igényű készítmények disztribúcióját, logisztikáját biztosító vállalatok, úgy, mint a Hungaropharma Zrt. Dr. Feller Antal a vállalat vezérigazgatójaként, és személyesen is jelentős mértékben hozzájárult az oltóanyagok professzionális szállítását, tárolását biztosító infrastruktúra kiépítéséhez és folyamatos működtetéséhez a 2021-es évben.

Budapest, 2022. március 16.