Aktualitás

 

Jövőbemutató szakmai kerekasztal a grandEXPO City-n!

Kedves Partnerünk!

Újrakezdés. Önben milyen érzéseket kelt ez a szó? Hisz abban, hogy a koronavírus-járványból megerősödve kezdhetünk új életet, a tanulságokat levonva, pozitívan alakíthatjuk a jövőnket?

Soha nem volt még ilyen aktuális, izgalmas és jövőbemutató szakmapolitikai kerekasztal-beszélgetés a grandEXPO történetében, mint amilyennek a mostani ígérkezik! Ha kíváncsi, miként vélekednek a felkért neves szakemberek arról, hogy vajon visszatérünk, visszatérhetünk-e egyáltalán a korábbi életünkhöz és munkánkhoz, vagy teljesen új irányba kell fordulnunk, továbbá milyen kihívásokat jelentett és milyen új felismeréseket hozott a járvány első három hulláma, s nem utolsósorban, hogy miképpen alakul a gyógyszerkereskedelem szereplőinek jövője, tartson velünk szeptember 17-én 9:00 órától a virtuális Plenáris teremben!

A beszélgetés résztvevői:

@ Dr. El - Koulali Zakariás, országos tisztifőgyógyszerész, OGYÉI Tisztigyógyszerészeti Főosztályának vezetője

@ Dr. Feller Antal, Hungaropharma Zrt. vezérigazgatója

@ Dr. Galgóczi Ágnes, NNK járványügyi osztályvezetője

@ Dr. Ságiné Dr. Polics Éva, PTE címzetes egyetemi docense

@ Dr. Vajer Péter, háziorvos

@ Dr. Vereckei Péter, Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének elnöke

Amennyiben még nem regisztrált az ingyenes grandEXPO City rendezvényünkre, ne feledje első lépésként a HPH-val való kapcsolattartásra használt, általános e-mail-címét megadni. A regisztráció után kapott visszaigazoló e-mailben találja egyedi jelszavát, amellyel bejelentkezve léphet be virtuális városunk kapuján a www.grandexpocity.hu oldalon.

Ha további kérdése merülne fel ezzel kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön az Ön Hungaropharma kereskedelmi képviselőjénél vagy a grandexpo@hungaropharma.hu e-mail-címen.

Találkozzunk 2021. szeptember 17-én a képernyők előtt!

Köszönettel és üdvözlettel:
a grandEXPO szervezői stábja

Budapest, 2021. szeptember 7.