Aktualitás

 

Elindult a grandEXPO City regisztráció!

Kedves Partnerünk!

Idén egy egész várost építettünk fel, hogy újra együtt ünnepelhessen a szakma! A virtuális térben, de igazi „expóélménnyel”, azaz rangos szakmai beszélgetésekkel, izgalmas workshopokkal, valamint az online platformok által biztosított különleges megoldásokkal, továbbá játékokkal is várjuk, ahol extra kedvezményekkel és értékes nyereményekkel gazdagodhat.

Ezúton szeretettel meghívjuk Önt a virtuális grandEXPO City 2021 rendezvényünkre!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy augusztus 23-tól már elérhető az esemény regisztrációs felülete a www.grandexpocity.hu oldalon.

 Milyen programokból válogathat?
@ A pandémia időszaka újrakeretezte a gyógyszerkereskedelem szereplőinek helyzetét, feladatát. Vajon milyen jövő vár ránk? Vajon az újrakezdés milyen utat jelent? @ Innováció és tudomány a gyógyítás szolgálatában. @ A pandémia hatása a mentális egészségre és az üzletre. @ Kommunikációs gyakorlatok nehéz patikai helyzetekben.

Többek közt kikkel találkozhat a virtuális térben?
@ Dr. El Koulali Zakariás @ Dr. Galgóczi Ágnes @ Gerendai Károly @ Oroszlán Szonja @ Orvos-Tóth Noémi @ Dr. Peták István @ Dr. Pozsgay Csilla @ Dr. Ságiné Dr. Polics Éva

Milyen újdonságok várják?
@ Ingyenes részvétel @ Különleges grandEXPO City akciók a megszokott HPH nyereményjátékok mellett @ Chatelési és kötetlen beszélgetési lehetőség a virtuális standokon @ Érdekfeszítő kerekasztal-beszélgetések, izgalmas workshop előadások

  Ne hagyja ki a grandEXPO City 2021 rendhagyó eseményét, mely a legmodernebb online platformon forradalmasítja az iparági találkozást!

Regisztráljon és ismerje meg a grandEXPO City izgalmas virtuális városát!

A regisztrációhoz csupán a nevét és e-mail-címét kell megadnia, azonban, ha további kérdése merülne fel ezzel kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön az Ön Hungaropharma kereskedelmi képviselőjénél vagy a grandexpo@hungaropharma.hu e-mail-címen.

Találkozzunk 2021. szeptember 17-én a képernyők előtt!

 

Üdvözlettel:
a grandEXPO szervezői stábja

Budapest, 2021. augusztus 24.