Céginformációk

 
Tulajdonosi háttér
Tovább
Leányvállalataink
Tovább
Munkatársak
Tovább
Logisztika
Tovább
HPH számokban
Tovább
Küldetés
Tovább

Tulajdonosi háttér

A Hungaropharma Zrt. magyar tulajdonban lévő gyógyszer-nagykereskedelemi vállalat. Piaci részesedésünk közel 40%, nettó árbevételünk alapján Magyarország TOP 30 vállalata közé tartozunk. A gyógyszer-kereskedelem minden szereplőjével kapcsolatban állunk: csaknem valamennyi magánpatika, kórház és egészségügyi szolgáltató, más gyógyszer-nagykereskedők, a NEAK és az OTH is a legfőbb partnereink közé tartoznak. Ezáltal a járó- és fekvőbeteg-ellátás átfogó ismeretével rendelkezünk, így az általános magas szintű szolgáltatásaink mellett az egyedi igények széles körét is teljesíteni tudjuk.

Tulajdonosaink:

  • Richter Gedeon Nyrt. (30,68%)
  • EGIS Gyógyszergyár Zrt. (30,68%)
  • Béres Gyógyszergyár Zrt. (30,68%)
  • Magyar Gyógyszer Vagyonkezelő Zrt. (6,65%)
  • Egyéb (1,31%)

Leányvállalataink és márkáink

Munkatársak

Vezetőség

Logisztikai központok

A Hungaropharma Zrt. központi (budapesti) és 4 vidéki kereskedőházán, valamint 6 átrakó raktárán keresztül országos lefedettségű szolgáltatást biztosít partnerei számára. Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb gyógyszer-nagykereskedelmi raktárbázisa, valamint a legmodernebb automata komissiózó rendszerek teszik lehetővé, hogy a társaság évente közel 135 millió doboz terméket értékesítsen. Logisztikai központjainkban európai szintű raktártechnológia áll rendelkezésre, ahol 100 %-os automata komissiózó rendszer biztosítja a megrendelések gyors teljesítését. Korszerű raktár- és IT technológia használatával a megbízásokat a rendelés fogadásától a komissiózáson keresztül egészen a csomagolásig 30-40 percen belül teljesítjük. Logisztikai központjaink átlagosan 540 000 terméket szednek ki egy nap alatt, kiszedési pontossági mutatónk pedig meghaladja a 99,9 %-ot.

Központi irodaház
1061 Budapest, Király u. 12.
1438 Budapest, Pf.: 425.
+36 (1) 327-6802
Budapest
1106 Budapest, Tündérfürt utca 13-15.
 
+36 (1) 432-0300
Debrecen
4030 Debrecen, Kaskötő u. 2/D.
 
+36 (52) 592-400
Kaposvár
7400 Kaposvár, Nagygát út 1.
 
+36 (82) 555-600
Miskolc
3533 Miskolc, Harmadik u. 1.
 
+36 (46) 531-153
Veszprém
8200 Veszprém, Dornyai Béla u. 6.
 
+36 (88) 547-800

Hungaropharma számokban

Küldetés

A Hungaropharma a minőségi gyógyszer-nagykereskedelmi szolgáltatások elkötelezett híve. Célja, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa az egészségügyi termékek disztribúciója során, ezért élen jár a nagykereskedelmi logisztikai innováció és az ágazati szereplők igényeire szabott megoldások fejlesztésében. Mindenkori feladatának tekinti, hogy a magyarországi gyógyszer-nagykereskedelem magas színvonalát biztosítva hozzájáruljon a népegészség megőrzéséhez és javításához.

Jövőkép

A Hungaropharma vezető és egyben meghatározó nagykereskedő az egészségügyi termékek piacán. Folyamatosan fejlődő felelős vállalatként biztosítja ügyfelei, tulajdonosai, munkatársai és közvetve a magyar lakosság igényeinek érvényesülését.

Értékeink

 

Múltunk a jövőnk záloga

A Hungaropharma vezető és egyben meghatározó nagykereskedő a hazai egészségügyi termékek piacán, több mint hetvenévnyi tapasztalattal a hátunk mögött szakmaiságunkkal, és hozzáértésünkkel ma is ugyanaz a cél hajt minket: megóvni és megőrizni mindannyiunk egészségét.

Lételemünk a dinamikus fejlődés

A Hungaropharma híd és pillér a gyógyszerpiacon- közvetlen és akár napi szakmai kapcsolatot és információáramlást biztosít a gyártók és a gyógyszertár, kórházak között. Ma már nem csak a termékválasztékunk, hanem a szolgáltatásaink is vevőink szakmai és üzleti érdekeinek előmozdítására hivatottak, azokhoz igazodnak.

Sikereink titka a minőség

A minőség iránti elkötelezettség mindennapjaink természetes része. Magasan képzett, elhivatott munkatársaink mellett ezt az általunk működtetett minőségbiztosítási rendszerek garantálják.

Számunkra az ember az igazi érték

Hiszünk benne, hogy minden nagyszerű tett mögött egy értékes ember áll. Ezért nemcsak szakembergárdánk, de ügyfeleink számára is a maximumot nyújtjuk: szakmai konferenciákkal, ügyféltalálkozóinkkal szakmaiságunk legjavát biztosítjuk partnereinknek.

Nyitottak vagyunk a változásra

Vállalatunk élen jár az újszerű kereskedelmi megoldások, valamint a naprakész, versenyképes szolgáltatásmátrix kialakításában és alkalmazásában, hiszen tudjuk: piacvezető pozíciónkat csak erős partnerséggel, széles termékportfólióval és minden piaci változásra reagáló üzletfejlesztéssel érhetjük el.

Hiszünk az innovációban

Csak az innováció visz előre, éppen ezért vállalatunk élen jár a trendeket követő partnerprogramok kialakításában. Így a standard keretrendszeren alapuló szerződéses rendszerünk mellett az egyénre szabott partnerprogramjaink segítik ügyfeleink teljes körű kiszolgálását.

Valódi értéket teremtünk

A Hungaropharma Zrt. társadalmi felelősségvállalása megnyilvánul a magyar egészségügy fejlesztéséért tevékenykedő nonprofit szervezetek támogatásában, a helyi közösségek fejlesztésében, a fiatal gyógyszerészek szakmai továbbképzésében és támogatásában valamint a környezet megóvására tett intézkedéseiben.