Aktualitás

 

Együttműködés az Akciócsoporttal

A Hungaropharma Zrt. mint a legnagyobb, meghatározó jelentőségű gyógyszer-nagykereskedelmi vállalat, a Létfontosságú Magyar Vállalatok csoport része. Mint ilyen, különös figyelemre és védelemre számíthat Magyarország Kormánya és a Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs (a napi köznyelvben Operatív Törzs) részéről a kialakult veszélyhelyzetben is. Az Operatív Törzs célja, hogy a gyógyszerforgalmazás folyamatos biztosítása érdekében minden támogatást megadjon a Hungaropharma számára.

Ennek érdekében, a megalakult Létfontosságú Magyar Vállalatok Biztonságáért Felelős Akciócsoport ma három főt delegált a Hungaropharmához azzal a céllal, hogy minden felmerülő és szükséges segítséget megadjon a folyamatos működés fenntartásához most és a járványhelyzet esetleges romlása közepette is. A delegáltakkal a vállalatot irányító menedzsment folyamatosan tartja a kapcsolatot annak érdekében, hogy követni tudják a változásokat, s szükség esetén segítséget nyújtsanak.  

A Hungaropharma menedzsmentje,  valamint  minden dolgozója -  az Akciócsoport képviselőivel együttműködve – mindent megtesznek a biztonságos gyógyszerellátás fenntartásáért a koronavírus terjedése miatt hirdetett veszélyhelyzetben.

Budapest, 2020.03.19.